Paputos Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 1 Czy da się usunąć bez większych ingerencji w system parę wbudowanych aplikacji? Google Duo,Google hangoust oraz innych niepotrzebych mi rzeczy. 2 W jaki sposób wymusić zapisywanie pobieranych zdjęć (np z fb) czy robienia zrzutów ekranu na karcie SD. Na chwilę obecną zapisuje mi na pamięci wewnętrznej. Generalie chce zwolnić sobie pamięć. Zostało mi ok 1.80 GB a porządki zrobiłem.Może jakaś dobra Azja do czyszczenia syfu. (systemowej używam na bieżąco) Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Kacper Skrzypek Opublikowano 30 Października 2017 Opublikowano 30 Października 2017 Na globalu bez roota nie usuniesz apek.Na eu problem masz wyeliminowany, bo w praktyce jest tam tylko Google Play.tapnięte z Redmi 4a
Paputos Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 Na globalu bez roota nie usuniesz apek.Na eu problem masz wyeliminowany, bo w praktyce jest tam tylko Google Play.tapnięte z Redmi 4aDzięki. Dodam, że telefon kupiłem w sklepie a nie od operatora. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 31 Października 2017 Opublikowano 31 Października 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Od androida 5.1 nie ma możliwości zapisu an SD, trzeba przenosić samemu.
Rekomendowane odpowiedzi