snuffmajster Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Witam serdecznie Przyjechał do mnie dziś nowy Mi6 6/64 i mam duży problem. Telefon nie reaguje na power, po podłączeniu do ładowarki ładuje się normalnie ale nie idzie go włączyć. Kombinacje pwr+vol nic nie dają. Jak się ładuje to po zgaszeniu ekranu nie da rady go podświetlic. Po podłączeniu do kompa system instaluje sterownik, MiSuite go nie widzi (nie mogę wejść w FastBoota). Jak go mogę ożywić? :/ Telefon od MeiElectronics. Z góry dziękuję! Edytowane 27 Października 2017 przez snuffmajster
lukiszpp Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Spróbuj przytrzymać przycisk power przez 30-60 sekund. Może przycisk trzeba mocno wcisnąć żeby zadziałał? Pamiętam że power w mojej mi6 przez pierwsze 3 tygodnie ciężko się wciskało, nie było czuć nawet takiego wciśnięcia.
snuffmajster Opublikowano 27 Października 2017 Autor Opublikowano 27 Października 2017 4 godziny temu, lukiszpp napisał: Spróbuj przytrzymać przycisk power przez 30-60 sekund. Może przycisk trzeba mocno wcisnąć żeby zadziałał? Pamiętam że power w mojej mi6 przez pierwsze 3 tygodnie ciężko się wciskało, nie było czuć nawet takiego wciśnięcia. Dusilem, trzymałem nawet 2 minuty, czuć skok ale reakcji zero. Nawet na Vol+ i podłączenie do kompa nie reaguje :/ Tylko jak podłącze do ładowarki to pokazuje logo i ładowanie. Po wciśnięciu power powinien podczas ładowania podświetlic ekran a tego nie robi. Na komputerze figuruje jako nieznane urządzenie.
snuffmajster Opublikowano 30 Października 2017 Autor Opublikowano 30 Października 2017 Pojechał na serwis, jutro wyjedzie do mnie nowy egzemplarz
snuffmajster Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Opublikowano 2 Listopada 2017 Wymieniony na rzeczywistoście nowy i sprawny. Gratis dodatkowe etui i szklo
Rekomendowane odpowiedzi