Hewret Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Cześć, jestem od 2 dni szczęśliwym (ale to bardzo szczęśliwym) posiadaczem Note'a 4X (Snapdragon) . Przesiadłem się z Sony Xperia Z1 Compact i wiele rzeczy jest dla mnie nowych, a sam MIUI to dla mnie absolutna nowość. Mocno jednak przyzwyczaiłem się do otrzymywania powiadomień na ekranie blokady. Niestety, nie wiem za bardzo jak ustawić to w Xiaomi, aby takowe otrzymywać we wspomnianym miejscu (Facebook, Messenger, Snapchat, SMSy). W ustawieniach mam następująco: Ekran blokady i odcisk palca -> Ustawienia zaawansowane -> Na ekranie blokady -> Ustawienie: Pokazuj wszystkie powiadomienia[/i] Niestety nic takowego nie wyświetla mi się. Pozdrawiam
Kacper Skrzypek Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Ustawienia -> Aplikacje/Zainstalowane -> wybierasz daną aplikację -> Powiadomienia -> wybierasz Ekran blokady. Mam nadzieję, że pomogłem 1
mrosi Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 26 Października 2017 Opublikowano 26 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi