wasabi Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć. Potrzebuje taki, aby można było wsadzić telefon w pokrowcu otwieranym FlipCase. Patrzyłem od innych, ale nigdzie za bardzo niema rozmiarów tylko opisy do jakich urządzeń, a po przejrzeniu kilkunastu modeli telefonów i stwierdzeniu, że to inny wymiar pomyślałeś, że może ktoś po prostu kupił, dopasował itp. i po prostu wie od czego lub gdzie kupić coś sensownego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 też czegoś takiego szukam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddr Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Można też zrobić samemu . Wysłane z już nie mojego HM 1SW Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosshi2 Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Coś takiego: Bo są ogólnie do 5.5 calowych ale nie wiem czy w pokrowcu wejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 (edited) Sęk w tym, że 5.5" Xiaomi ma przekątną ok. 17cm ok 6". Ok. znalazłem fajne pokrowce. Pasują od HTC ONE MAX. Są nieco większe, ale dzięki temu wejdzie telefon wraz z osłonką. Można znaleźć pionowe z bydlęcej skóry za ok 30zł jak i eleganckie poziome Supreme za 100zł. Edited July 18, 2014 by wasabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 A podaj jakiegoś linka to tego co znalazłeś Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Do paska pionowa. Bydlęca skóra 30zł. Pozioma, również skóra, ta nieco bardziej elegancka ale i droga dosyć 100zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zientas Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 nie bardzo widzę noszenia czegoś takiego przy pasku. jeszcze w pionie to może, ale w poziomie to chyba będzie jak tarcza wyglądało. jeśli ktoś ma to niech zrobi zdjęcie jak to wygląda założone na pasek, może być takie bez twarzy ale aby było tak powyżej kolan do klatki. Ja na razie swój noszę w ręku lub przedniej kieszeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wasabi Posted July 18, 2014 Author Share Posted July 18, 2014 Niestety w kieszeni spodni wyglądają jak bym cegłę nosił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricki Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 ja na ali znalazłem takie coś: http://www.aliexpress.com/item/Leather-Pouch-Holster-Belt-Magnectic-Clip-Case-Holder-For-HTC-ONE-Max-T6-8088-High-Quality/1851951601.html używałem podobnego do zte v987 i było OK, tyle że nie wiem czy Note z takim case'm jaki posiadam: http://www.aliexpress.com/snapshot/6113517615.html się zmieści do środka tej kabury Link to comment Share on other sites More sharing options...
bumbum35 Posted September 7, 2014 Share Posted September 7, 2014 Pasuja tez od samsunga note 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lacris Posted October 1, 2014 Share Posted October 1, 2014 http://allegro.pl/slim-kabura-skorzana-lenovo-a830-xiaomi-redmi-note-i4595514806.html ten wygląda całkiem elegancko, testował ktoś? mam pytanie bo nie widze po opisie a może ktoś jest bardziej domyślny, ta kabura jest na magnes (tzn do paska klips a zamykanie na magnes?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts