bartek15047 Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 (edytowane) Witam. Mam problem ze swoim Redmi 4X. Otóż problem tkwi po stronie gniazda na słuchawki. Mianowicie podłączałem ostatnio tubę, do tego gniazda, z wtyczką mini jack, tą grubszą. Telefon kupiłem drogą elektroniczną, słuchawek nie było w komplecie. Używałem innych z innego telefonu, ale wtyczka była cieńsza. Gdy podłączyłem tą tubę, zauważyłem w pewnej chwili, że telefon się wyłączył. Uruchomiłem go ponownie, po czym odłączyłem tą wtyczkę, a problem jest taki, że telefon cały czas widzi słuchawki. Gdy podłączę te inne, to mimo to nic na nic nie słychać. Bez nich tak samo. Proszę o pomoc, może ktoś z Was miał podobny problem.. Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich!. Edytowane 18 Października 2017 przez bartek15047
ZduneX25 Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
kamillm Opublikowano 20 Października 2017 Opublikowano 20 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: niezastosowanie się do uwag ZduneX25 - brak poprawy tytułu wątku w wyznaczonym czasie.
Rekomendowane odpowiedzi