Jog Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Witam, padła mi płyta główna telefonn obecnie jest w serwisie gdzie dostał bym od ręki 300złoty za telefon. Padła pamięć w płycie głównej i pytanie moje brzmi czy sciągać z allie nową płytę czy próbować sprzedać czy może szukać rozbitka w dobrej kasie, a może ktoś posiada i chce się pozbyć?
galakty Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 Nową płytę z ali? Dostaniesz oryginał? Daj znać Acidowi, to sobie zwiezie ich kilkaset i będzie miał na serwis Ja bym nie pakował więcej kasy w ten złom i kupił coś, co wytrzyma dłużej... Nawet tego Mi5s.
kamillm Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 9 godzin temu, Jog napisał: szukać rozbitka w dobrej kasie Jeśli aż tak mocno zależy Ci na tym telefonie to ja bym właśnie taką drogę obrał. Aliexpress sobie odpuść tak jak @galakty napisał.
Lamcza Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) i po ile ta padnieta plyta ? Edytowane 12 Października 2017 przez Lamcza
Rekomendowane odpowiedzi