MatexN Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Proszę usunąć, nieaktualne, sprzedawca już sprzedał :/ W moim rn3 pro 3/32 rozwalona jest płyta główna. Chcę kupić używkę, na olxie tanio znalazłem jednak sprzedający nie wie z jakiego to modelu czy 2/16 czy 3/32... Rozpozna ktoś po zdjęciu?https://www.olx.pl/oferta/xiaom-redmi-note-3-plyta-glowna-i-inne-czesci-CID99-IDpeQNd.html Edytowane 7 Października 2017 przez MatexN
Kamil Kupiec Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Po numerze seryjnym na stronie xiaomi chyba można.
MatexN Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 3 minuty temu, Kamil Kupiec napisał: Po numerze seryjnym na stronie xiaomi chyba można. Jedynie działa mi jakaś chińska wersja, gdzie jest chińska captcha. Jeszcze takie zdjęcie sprzedający wysłał. Tu na jakieś stronie z imeiami.
Acid Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Przecież jak byk na płycie masz napisane jaka to wersja i rozmiar pamięci. Na zdjęciu to jest. Wysłane z MI6
ZduneX25 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi