Rajzerek Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Witam, po miesiącu użytkowania telefonu na czarnym tle widać maleńkiego czerwonego zablokowanego pixela próbowałem odpalać na noc programy które wymuszają odblokowanie ale Pixel znika na chwilę a potem znów się pojawia, da się to jakoś zrobić bo mogę wysłać telefon na gwarancje ale nie chce czekac.
majdan12 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 @Rajzerek Teraz to w sumie zastanawiam się czy by ci wymienili bo może jest jak w TV/monitorach że musi być kilka pikseli aby naprawili. Gdybym jutro nie zapomniał to bym się zapytał na serwisie co byśmy zrobili w takim przypadku jak twój. Gdzie kupiłeś telefon (konkretnie u kogo)?
Rajzerek Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 PowerGSM na allegro już do niego pisałem i kazał wysłać telefon
majdan12 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 @Rajzerek Ciekaw jestem co oni wyrzeźbią
Rajzerek Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Tzn dzieki temu pixelowi mam wymianę ekranu za darmo to może poczekam z rok i im wyślę żeby dali nowy ekran
mgcompany Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Ja mam dwa i są widoczne tylko na czarnym, zresztą trzeba się dobrze przyjrzeć. A temat gwarancji pikseli był poruszany kilka miesięcy temu. Poza tym, to dzisiaj praktycznie w każdych smartphonach się pojawiają takie piksele i nie zawsze kwalifikują się do wymiany, bo producenci dopuszczają kilka takich w matrycach i uważają je za sprawne. Pewnie wyślą na serwis, serwis powie, że wymiana ekranu nie jest konieczna i wróci do Ciebie.
Rajzerek Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Wydaje mi się że sprzedający chcę jednak wymienić bo tak to by odrazu napisał że nie zalicza się to do gwarancji
djtonka Opublikowano 4 Października 2017 Opublikowano 4 Października 2017 20 godzin temu, mgcompany napisał: ... nie zawsze kwalifikują się do wymiany... Masz rację, gęstość oraz składowa RGB tegoż piksela ma znaczenie inaczej dla jasnych i ciemnych pikseli
Rajzerek Opublikowano 8 Października 2017 Autor Opublikowano 8 Października 2017 Wow, jak wlacze czarne tło to Pixele pojawiają się i znikają!!! Oco chodzi????
Rajzerek Opublikowano 25 Października 2017 Autor Opublikowano 25 Października 2017 Sprzedawca bez problemu wymienił wyświetlacz polecam power GSM
Rekomendowane odpowiedzi