SayHiAndBeMy Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Witam. Mam problem. Od pewnego czasu (chyba ostatniej aktualizacji) podczas np przeglądania Facebooka, gdy kliknę link zewnętrzny, przeczytam co nam przeczytać i wrócę znów do Facebooka to ładuje mi się od nowa. Tak samo jak np chce za coś zapłacić blikiem i otworzę aplikacje IKO to po skopiowaniu i wklejeniu go na stronkę muszę wracać do aplikacji IKO i logować od nowa a następnie potwierdzać blik. Jest to denerwujące. Czy wie ktoś jak temu zapobiec?
mgcompany Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Wgrać starszy ROM np. ostatni z sierpnia, bo nowsze zepsuły całkowicie zarządzanie pamięcią i co z tego, że mam 4GB RAMu, jak po ostatnich aktualizacjach telefon zachowuje się jakbym korzystał z Redmi 1.
slawek.n Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Daj wyżej wymienione aplikacje do "rozpocznij pracę w tle", dodaj w oszczędzaniu energii do "bez ograniczeń", zablokuj kłódka aby system nie czyścił pamięci podręcznej.
mrosi Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Zapoznaj się z Samouczkiem MIUIPolska: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.zdunex25.tutorial
mrosi Opublikowano 1 Października 2017 Opublikowano 1 Października 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi