pyrtek Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Może ktoś pomoże. Mam pytanie, czy da się jakoś ustawić w xiaomi redmi 4a żeby ekran nie odblokowywał się, jak odbiera się połączenie przez słuchawkę bloutooth? w redmi 3s i w mi5 jest aktywna opcja włącz/wyłącz w ustawienia -> ekran blokady i hasła -> ustawienia zaawansowane -> odblokuj za pomoca urz. Bluetooth. W redmi 4a funkcja jest wygaszona. Czy istnieje jakaś możliwość odblokowania tego? A może jest jakiś inny sposób, żeby ekran aie nie włączał? Z góry dziękuję za pomoc. PS. Zmiana systemu nie wchodzi w grę
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Hm, na xiaomi.eu ta funkcja w ustawieniach wyświetla się tak jak powinna. Nie mam pojęcia, dlaczego tak nie jest na globalu.
pyrtek Opublikowano 24 Września 2017 Autor Opublikowano 24 Września 2017 Na globalu w mi5 i w redmi3s też jest wszystko ok. Tylko z tym 4a jest problem... Już nawet włączyłam funkcje programisty bo myślałam że to coś da ale gucio
Kacper Skrzypek Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Rozumiem że wersja global?
pyrtek Opublikowano 24 Września 2017 Autor Opublikowano 24 Września 2017 Tak. Global 8.5 stabilna 8.5.1.0 (mccmied)
Rekomendowane odpowiedzi