ioxx Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Witajcie. Jestem po niedawnej przesiadce z Lumia 650 na Androida. To moja pierwsza styczność z tym os. Być może mòj problem jest banalny do rozwiązania, jednak nie umiem sobie z tym poradzić. Chciałbym, aby ikonki przy kontaktach były kolorowe zamiast szare. Tak jak jest to w Google bądź na np. Kiano Elegancję 4.5 znajomego. Tyle, że on ma to domyślnie. Proszę o podpowiedzi jak mógłbym rozwiązać mój problem. Z góry serdeczne dzięki.
ZduneX25 Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Musisz pobrać i zastosować jakiś motyw.
grzegorz.lki Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 Możesz jeszcze spróbować z tym przełącznikiem w kontakty > przytrzymaj przycisk menu dłużej i opcja ze zrzutu ekranu.Przełącz i sprawdź czy pasuje. Jak nie to tylko szukanie motywu pozostajeWysłane by TapaTalk by Sagit
ioxx Opublikowano 23 Września 2017 Autor Opublikowano 23 Września 2017 Dziękuję Wam, Mam tak zaznaczone i zamiast "główek" pojawiły się przy kontaktach literki lecz niestety nadal szare. Jaki motyw wyświetlały te Avatar użytkownika tak jak Google?
grzegorz.lki Opublikowano 23 Września 2017 Opublikowano 23 Września 2017 To już musisz sam szukać w motywach. Trochę tego jest.Wysłane from Sagit by TapaTalk
mrosi Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi