jukus Posted September 19, 2017 Share Posted September 19, 2017 Aktualnie w moim Redmi 4 pro mam spory problem po ostatnicj dwóch aktualizacjach. wszystko pieknie banglało wcześniej a teraz jak np uruchomię audiobooka i słucham na słuchawkach to po minucie, dwóch, pięciu (bez jakiejś konkretnej powatarzalności) zatrzymuje się apka- wybudzam telefon dotykam czegokolwiek i informacja że aplikacja nieodpowiadanie i czy zgłosić. tak samo jak zostawię telefon na galerii i się sam uśpi- równiez po wybudzeniu ta sama informacja jeżeli ekran jest aktywny nic takiego się nie dzieje aktualnie mam zainstalowaną werjsę miui 9 wersja rozwojowam 7.9.14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdokamil Posted September 27, 2017 Share Posted September 27, 2017 nie wiem czy pomoze ale spróbuj bateria i wydajność>Oszczedzanie bateri>plany> odznacz co tam chcesz jak nie nie da albo masz oznaczone do wejdz do bateria i wydajność>Oszczedzanie bateri>wybierz aplikacje> i tutaj wybierz aplikacje jakiej ma ci nie usypiać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts