Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam,

Kupiłem nowy telefon i chciałbym odzyskac wszystkie dane ze starego telefonu. W starym zrobiłem kopie systemy ale niewiem jak to wyszystko odzyskać w nowym telefonie, jak wchodze w kopie sytemu w nowym telefonie jest tylko możliwość zrobienia nowej kopii a nie ma opicji wczytania juz zrobionej.

Posted

Musisz przerzucić z jednego telefonu na drugi folder MIUI/backup. Wtedy będziesz mógł przywrócić.

• 4 weeks later...
Posted

Witam. Podczepię się tutaj. Zrobiłem kopie Miui i przeżuciłem na kompa bo zmieniałem kartę sd. Potem z powrotem na nową kartę i system nie widzi katalogu z backapem. Okazało się, że nie przegrał się plik descript.xml. Próbowałem go edytować i w przywracaniu kopii jest już widoczny ten backup lecz po naciśnięciu go jedynie pustka. Czy jest jakaś możliwość naprawienia backupu lub przywrócenie jednej apki na której mi zależy?

Posted

Sama kopia waży swoje? Ja nie mam zaufania do mtp, nie pokazuje mi często wszystkich plików, więc sobie ustawiłem stałe synchronizacji kopii miui na dysku Google apką Foldersync i każdy plik z kopii mam dostępny na każdym urządzeniu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...