Marrat Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Witam wszystkich Mam pytanie związane z MI-3... chcę również zakupić ten telefon i chciałem się dowiedzieć co znajduje się w paczce z MI-3, gdy już ją dostaniemy do rąk, jakie akcesoria są do niego dokłączone? Np.: jaka standardowo jest tacka na kartę SIM, czy są dołączone słuchawki, jakiego typu ładowarka (potrzebne jakieś przejściówki?), kabel USB ??
Acid Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Tylko przejściówka do gniazda, kabel USB i kartoniki z instrukcją. 1
Marrat Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Rozumiem ze przejściówka do ich gniazdka nie naszego rodzimego?
Marrat Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 To jak jesteśmy już przy baterii to od razu zapytam czy MI-3 posiada jakąś opcję szybszego ładowania baterii? Gdzieś o tym wyczytałem, że coś takiego istnieje... potrzebna tylko jakaś inna ładowarka.
Acid Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Nie. Quick Charge to funkcja procesora Qualcomm Snapdragon 800.
Marrat Opublikowano 6 Lipca 2014 Autor Opublikowano 6 Lipca 2014 Mi-3 właśnie został zamówiony na ibuygou.com z przesyłka DHL opłacony przez PayPal... Czy oprócz napisania maila do supportu z prośbą o wysyłkę jako gift, trzeba załatwić coś jeszcze?
Eru Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Jako gift i tak standardowo wysyłają. Tapnięte z MI2S
Numb Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi