bartek1545 Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Witam, kupiłem Redmi 4a. Zaktualizowałem go, ale od samego początku mam problem. Otrzymuję smsa, odczytuje, blokuje telefon, odblokowuje i sms jest usunięty i tak za każdym razem. Podobnie jest z połączeniami, ktoś zadzwoni, zablokuje telefon, odblokuje i w ostatnich połączeniach czysta lista. Innym problemem jest wygaszacz ekranu po zablokowaniu. Pokazuje się wtedy reklama telefonu i ekran nie gaśnie i tak cały czas. Czy mam oddać telefon na gwarancję, czy to wina czegoś innego?
Kacper Skrzypek Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Jaki masz soft w tym telefonie?tapnięte z Redmi 4a
bartek1545 Opublikowano 15 Września 2017 Autor Opublikowano 15 Września 2017 4 godziny temu, Orjon napisał: Jaki masz soft w tym telefonie? tapnięte z Redmi 4a Miui 8.5.1.0 - wchodziłem w ustawienia i dawałem tylko aktualizuj, więc oprogramowanie jest 'standardowe' od nowości.
Zulwiczek2017 Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Coś mi się wydaje że nasz syf( czyli modyfikowane oprogramowanie przez Chińczyków) bo nigdy na żadnym telefonie nie spotkałem się z takim czymś żeby reklamy się pokazywały po zablokowaniu telefonu. Daj screenshota z wersji oprogramowania bo aż mi się nie chce wierzyć że na globalu takie coś jest. Sam posiadam taka wersję softu. Również nie kasują się smsy czy połączenia.
Rekomendowane odpowiedzi