minemaniak1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Restartowałem sobie telefon, i przy włączaniu zawiesił mi się na logo Mi. Widziałem inne tematy na tym forum, ale tam gadacie tak, że nie rozumiem (jakieś flashowania, wersje procesora, fastboty, nie ogarniam tego), może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć jak naprawić ten błąd?
wchpikus Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Jak restartowales? Co dokładnie zrobiłeś?
minemaniak1 Opublikowano 4 Lipca 2014 Autor Opublikowano 4 Lipca 2014 Przesunąłem ten górny pasek, tam gdzie są przełączniki (wi-fi, gps itd.) i tam kliknałem wyłącz. Dobra, udało mi się po wielu mękach zainstalować ROM miui poprzez fastboot i miflash, zaraz zainstaluję sobie wersję polska, ale jedno pytanie: czym błąd był spowodowany i co robić/czego nie robić by go uniknąć?
ZduneX25 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie zrobiłeś logcata ze zdarzenia, więc się nie dowiemy czym był spowodowany.
raf7705 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Miałem wczoraj to samo. Ładowałem na wyłączonym i po naładowaniu zawiesił się na miui. Wipy czegokolwiek nie pomagały, stawały na 98%. W końcu instalacja systemu nr dwa z miflash pomogła. Teraz zostawię sobie update.ZIP żeby móc użyć w razie czego.
Rekomendowane odpowiedzi