Vergiliusz Opublikowano 8 Września 2017 Opublikowano 8 Września 2017 Witam, nie wiem czy temat był już wałkowany czy nie, kiedy próbuje wyszukać podobnego posta, mam tylko wyniki zbliżone do hasła: " szukaj" A problem jest taki że od wersji 7.6.8 ostatniej z MIUI 8 na ten telefon, nie działa aplikacja szukaj, po przesunięciu paluchem od dołu do góry żeby ją uruchomić, pojawia się błąd że aplikacja ta przestała działać. Teraz mam MIUI 9 z dzisiejszego wydania i problem pozostał. Mam nadzieję że chociaż usunięto problem z wysyłaniem zdjęć czy innych plików po BT z karty pamięci. Z samej pamięci telefonu można było wysłać bez problemu.
Vergiliusz Opublikowano 12 Września 2017 Autor Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) @Nezumi @mrosijeżeli to nie problem to czy mógłbym prosić o usunięcie tego postu? Tak żeby niepotrzebnie nie śmiecić podobnymi ( być może) wpisami. Dziękuję. Edytowane 12 Września 2017 przez Vergiliusz
Nezumi Opublikowano 12 Września 2017 Opublikowano 12 Września 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1
Rekomendowane odpowiedzi