Gość zydowsky Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witam! Zauważyłem dziwne nietypowe zużycie baterii w MI3 (Miuipolska stable 4.4). Messenger zużywa ponad 50%, wg telefonu cały czas korzystając z gps, do którego ma zablokowany dostęp, ponadto gps jest wyłączony i w samej aplikacji lokalizacja jest wyłączona. Ma ktoś jakiś pomysł co z tym fantem zrobić?
Gość zydowsky Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 To nie jest rozwiązanie problemu -.- chętnie bym to zrobił, ale wszyscy znajomi używają fejsa do komunikacji, a wersja przeglądarkowa nie informuje przecież na bieżąco. Jak przekonasz ich do whatsappa to chętnie wywalę.
Acid Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 No ale widzisz że apka jest zwalona. Tak to jest z messengerem. Zawsze było. Dlatego wszelkie apki do FB mam na tablecie by się nie denerwować. Może zablokuj uprawnienia aplikacji w Panel sterowania - Uprawnienia?
Gość zydowsky Opublikowano 30 Czerwca 2014 Opublikowano 30 Czerwca 2014 To zrobiłem na początku. No cóż, chyba trzeba będzie jednak wywalić...
wchpikus Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Przesiadka na hangout? Messenger to przeżytek.
dwr Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Spróbuj tego https://play.google.com/store/apps/details?id=app.fast.homewidgets.com
Gość zydowsky Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 (edytowane) @wchpikus chętnie, namów do tego jeszcze znajomych i będzie idealnie. @dwr coś mi nie pasuje podawanie mojego hasła i loginu apkom firm trzecich albo oficjalna, albo wgl. Edytowane 1 Lipca 2014 przez zydowsky
ZduneX25 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Usuń, wyczyść dalvik i zainstaluj od nowa. Ja nigdy nie miałem problemów z Messengerem.
Gość zydowsky Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Problem rozwiązany - facebook usunięty. Na WLD aktywność spadła z 19% do 3% (noc) po usunięciu tych dwóch apek - fejsa i messengera. Ewidentnie obie są skopane. A i bateryjka trzyma dłużej.
ZduneX25 Opublikowano 6 Lipca 2014 Opublikowano 6 Lipca 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi