adiqhombre Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Ogólnie mój problem polega na tym,gdy dzwonie do kogoś to po zakończeniu rozmowy i odłożeniu telefonu,on po jakimś czasie sam wybiera kontakt z ostatnich połączeń i dzwoni.Przywróciłem już ustawienia fabryczne ale nie poskutkowało.Mam nadzieję że ktoś się spotkał z podobnym problemem i będzie w stanie mi pomóc.
skay77 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Wgraj miflash i juz nie bedzie sie laczyl i choc bedziesz mil pewnosc ze to oficial rom a syfmiuiWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
FromWP Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 7 minut temu, skay77 napisał: Wgraj miflash i juz nie bedzie sie laczyl i choc bedziesz mil pewnosc ze to oficial rom a syfmiui Już ci pisali, "piłeś, nie pisz" bez ładu składu i sensu. Jak i niby gdzie ma miflash wgrać? Zupełny bełkot, którego nowy forumowicz nijak nie zrozumie. 20 minut temu, adiqhombre napisał: Mam nadzieję że ktoś się spotkał z podobnym problemem Wklej może info o systemie. Problem nietypowy, bez dokładniejszych informacji nikt ci nie pomoże.
FromWP Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 System masz raczej oficjalny. Jak reset do fabrycznych nie pomógł, to nie wiem co powoduje problem i co doradzić. MiFlasha najprowdopodobniej nie użyjesz bo masz zablokowany bootloader, a wgranie romu MiFlashem to taka opcja rozwiązująca ewentualne problemy softwarowe.
adiqhombre Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Potrzebuje jakiegokolwiek wyjścia jestem aktualnie za granica i nie mam dostępu do żadnego serwisu.A w takim stanie nie da się korzystać z telefonu w pełni. Wgranie tego romu przyniosłoby jakiekolwiek efekty?
SLiM Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @adiqhombre spotkałem się z przypadkowym wybraniem numeru z ostatnich połączeń w kieszeni ale żeby sam telefon dzwonił to pierwsze słyszę. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to czy masz jakąś folię ochronną, zdarza się że przez wilgoć pod nią ekran wariuje.
adiqhombre Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nie,nie mam żadnej folii ani szkła.
FromWP Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 6 minut temu, adiqhombre napisał: Wgranie tego romu przyniosłoby jakiekolwiek efekty? To raczej nie jest problem romu. Możesz spróbować wgrać ostatni oficjalny stable przez updater dla twojego telefonu z pliku zip. To co masz wgrane to prawdopodobnie beta którą dostali wybrańcy. Tu masz ostatni oficjalny rom 8.2.10.0 ale wątpię żeby to pomogło. http://en.miui.com/download-323.html
SLiM Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @adiqhombre to sprawdź jakąś inną aplikację "telefon" ze Sklepu Play zamiast tej miui, może to coś da. Oczywiście po instalacji ustaw ją jako domyślną.
adiqhombre Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to chciałem dodać za pierwszym razem jak próbuje się z kimś połączyć to z automatu przerywa połączenie. 7 minut temu, slimdick napisał: @adiqhombre to sprawdź jakąś inną aplikację "telefon" ze Sklepu Play zamiast tej miui, może to coś da. Oczywiście po instalacji ustaw ją jako domyślną. Próbowałem,nie działa. Edytowane 20 Sierpnia 2017 przez adiqhombre
skay77 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 A zainstaluj jakis inny laucher ,zobaczymy czy bedzie wybieral a staremu wyczysc pamiec Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
adiqhombre Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 4 minuty temu, skay77 napisał: A zainstaluj jakis inny laucher ,zobaczymy czy bedzie wybieral a staremu wyczysc pamiec Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka Bez różnicy jaki luncher?
skay77 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Pixel,nova takie pamietam i zero fajny zre ramWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu TapatalkaAle povzekaj dobrze ktos pisal aplikacja telefonWysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka
adiqhombre Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Lunchery również nie działają.Sprawdzałem na Pixelu i Evie.
kamailka1 Opublikowano 5 Września 2017 Opublikowano 5 Września 2017 Mam ten sam problem. Ten sam model. Z początku myślałam, że sama niechcący coś nacisnęłam. Jakoś to rozwiązałeś?
Rekomendowane odpowiedzi