Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie mój problem polega na tym,gdy dzwonie do kogoś to po zakończeniu rozmowy i odłożeniu telefonu,on po jakimś czasie sam wybiera kontakt z ostatnich połączeń i dzwoni.Przywróciłem już ustawienia fabryczne ale nie poskutkowało.Mam nadzieję że ktoś się spotkał z podobnym problemem i będzie w stanie mi pomóc.

Opublikowano
7 minut temu, skay77 napisał:

Wgraj miflash i juz nie bedzie sie laczyl i choc bedziesz mil pewnosc ze to oficial rom a syfmiui

Już ci pisali, "piłeś, nie pisz" bez ładu składu i sensu. Jak i niby gdzie ma miflash wgrać? Zupełny bełkot, którego nowy forumowicz nijak nie zrozumie.

20 minut temu, adiqhombre napisał:

Mam nadzieję że ktoś się spotkał z podobnym problemem

Wklej może info o systemie. Problem nietypowy, bez dokładniejszych informacji nikt ci nie pomoże.

Opublikowano

System masz raczej oficjalny. Jak reset do fabrycznych nie pomógł, to nie wiem co powoduje problem i co doradzić. MiFlasha najprowdopodobniej nie użyjesz bo masz zablokowany bootloader, a wgranie romu MiFlashem to taka opcja rozwiązująca ewentualne problemy softwarowe.

Opublikowano

Potrzebuje jakiegokolwiek wyjścia jestem aktualnie za granica i nie mam dostępu do żadnego serwisu.A w takim stanie nie da się korzystać z telefonu w pełni.

Wgranie tego romu przyniosłoby jakiekolwiek efekty?

Opublikowano

@adiqhombre spotkałem się z przypadkowym wybraniem numeru z ostatnich połączeń w kieszeni ale żeby sam telefon dzwonił to pierwsze słyszę. Pierwsze co mi przychodzi na myśl to czy masz jakąś folię ochronną, zdarza się że przez wilgoć pod nią ekran wariuje.

Opublikowano
6 minut temu, adiqhombre napisał:

Wgranie tego romu przyniosłoby jakiekolwiek efekty?

To raczej nie jest problem romu. Możesz spróbować wgrać ostatni oficjalny stable przez updater dla twojego telefonu z pliku zip. To co masz wgrane to prawdopodobnie beta którą dostali wybrańcy. Tu masz ostatni oficjalny rom 8.2.10.0 ale wątpię żeby to pomogło. http://en.miui.com/download-323.html

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie to chciałem dodać za pierwszym razem jak próbuje się z kimś połączyć to z automatu przerywa połączenie.

7 minut temu, slimdick napisał:

@adiqhombre to sprawdź jakąś inną aplikację "telefon" ze Sklepu Play zamiast tej miui, może to coś da. Oczywiście po instalacji ustaw ją jako domyślną.

Próbowałem,nie działa.

Edytowane przez adiqhombre
Opublikowano
4 minuty temu, skay77 napisał:

A zainstaluj jakis inny laucher ,zobaczymy czy bedzie wybieral a staremu wyczysc pamiec

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

Bez różnicy jaki luncher?

Opublikowano

Pixel,nova takie pamietam i zero fajny zre ram

Ale povzekaj dobrze ktos pisal aplikacja telefon

• 3 tygodnie później...
  • kamillm zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...