sp4ubw Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Opublikowano 13 Sierpnia 2017 (edytowane) Od MIUI 9 dostaliśmy świetną rzecz, czyli animacje ikon po zamknięciu aplikacji. Edytowane 26 Lipca 2018 przez sp4ubw 4
Snajper Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Opublikowano 14 Sierpnia 2017 To było dostępne od bardzo dawna w opcjach programistycznych więc zadziała także na starszych wersjach miui. Wyłącznie optymalizacji miui może powodować że jakaś aplikacja nie działa (kilka mi się trafiło) Ale wrazie problem wystarczy włączyć optymalizację miui i znów działa. Fajnie że opisałeś to może komuś się przyda.
tomkill Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 "Aby włączyć Opcje Programistyczne: Ustawienia -> O telefonie ->Wersja MIUI -> Klikaj 7 razy." nie mam opcji "o telefonie"ale "dodatkowe ustawienia" posiadam ale w nim nie mam opcji programistycznych ktos wie co zrobic?
rolex83 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 "Aby włączyć Opcje Programistyczne: Ustawienia -> O telefonie ->Wersja MIUI -> Klikaj 7 razy."nie mam opcji "o telefonie"ale "dodatkowe ustawienia" posiadam ale w nim nie mam opcji programistycznych ktos wie co zrobic?Ustawienia, Urządzenie, Pełna specyfikacja, Wersja Miui, 7 razy kliknąćWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
94smichal Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Żeby pozbyć się artefaktów z animacji ikon na innych launcherach wystarczy jako ekran główny w launcherze miui ustawić ekran na którym jest np. jakiś widget i nie ma ikonek aplikacji(nie da się ustawić pustego ekranu) i później przełączyć się np. na Nova Launcher.
sp4ubw Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2018 Ogólnie to powinienem dodać aktualizację opisu bo od jakiegoś czasu nie można wyłączyć tych animacji. Dlatego albo tak jak napisał kolega wyżej należy zrobić albo (tak robię sam) wrzucam wszystko do folderu i znikają niechciane animacje.
Rekomendowane odpowiedzi