fanciakk Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Witam, wlaśnie przed chwilą zakończyłem instalować MIUI Polska na 4X i zainstalowałem aplikację TWRP (myślałem, że będzie potrzebne czy coś) ale raczej nie jest - jak mogę oraz czy potrzeba ją odinstalowywać z systemu?
lockerek Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Możesz, wystarczy że masz w recovery TWRP
fanciakk Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 W jaki sposób mogę to sprawdzić?
lockerek Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Przez kombinacje klawiszy tak jak instalowałeś MIUIPolska
FromWP Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 34 minuty temu, fanciakk napisał: jak mogę oraz czy potrzeba ją odinstalowywać z systemu? Jest bardzo potrzebna, przy każdej następnej aktualizacji. To jest teraz twoje recovery. Uruchamia się trzymając wszystkie 3 klawisze przy starcie telefonu (jak masz Redmi 4x). 1
fanciakk Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 A czyli jest potrzebna, no dobra to zostaje, dzięki panowie za pomoc.
Nezumi Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi