kolek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Mój MI6 od kilku dni zaczął samodzielnie przechodzić w tryb cichy. Dzieje się tak często podczas przeglądania stron internetowych. Ponadto wysuwa się belka ściszania. Mam zainstalowany soft miui.eu 7.7.20. Wcześniej wszystko śmigało i nie było żadnych problemów. Czy ktoś z użytkowników miał do czynienia z takim problemem?
mrosi Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 34 minuty temu, kolek napisał: Czy ktoś z użytkowników miał do czynienia z takim problemem? Włącz telefon w trybie TWRP i w sekcji Wyczyść / Wipe wybierz Zaawansowane / Advanced wybierz Dalvik/ART i cache. Przesuń suwak aby potwierdzić i ponownie uruchom telefon do systemu. Sprawdź, czy pomoże. 1
kolek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dziękuję za odpowiedź. Niestety ale nie mogę uruchomić telefonu w trybie TWRP. Przy kombinacji vol+ i power oraz z poziomu aktualizacji telefon uruchamia się w trybie fastboot? Trzy dni temu próbowałem wgrać system i telefon zpętlał się, ciągle uruchamiając się w TWRP. Dłuższe przytrzymanie przycisku power spowodowało uruchomienie systemu z ustawieniami fabrycznymi. Już nic nie rozumiem. Może spróbuję najpierw wgrać aktualną wersję TWRP? Czy nie stracę danych?
mrosi Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 1 godzinę temu, kolek napisał: Dziękuję za odpowiedź. Niestety ale nie mogę uruchomić telefonu w trybie TWRP. Przy kombinacji vol+ i power oraz z poziomu aktualizacji telefon uruchamia się w trybie fastboot? Trzy dni temu próbowałem wgrać system i telefon zpętlał się, ciągle uruchamiając się w TWRP. Dłuższe przytrzymanie przycisku power spowodowało uruchomienie systemu z ustawieniami fabrycznymi. Już nic nie rozumiem. Może spróbuję najpierw wgrać aktualną wersję TWRP? Czy nie stracę danych? Nie, danych nie powinieneś stracić. Ani wskutek wgrania TWRP, ani czyszczenia ART/Dalvik i cache. Nie mniej, "strzeżonego...", więc dla własnego komfortu psychicznego zgraj sobie istotne dane na komputer PC. 1
kolek Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Za którymś razem udało się uruchomić w trybie TWRP. Wykonałem czyszczenie i obserwuje. Na tą chwilę się nie wycisza. Dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi