mariuszfmario Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Hej, przesiadłem się z iPhone'a 6s na Samsunga Galaxy S7 edge i pojawił się problem z Mi Band 2. Mianowicie łączy się z Mi Fit, ale chciałem, aby orientacja były również eksportowane do S health. Czy jest to możliwe? Telefon w aplikacji S Health nie widzi opaski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek469 Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 S Health nie wspiera mibanda w zadnej wersjiWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
gradzik Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Witam. Chciałbym się zapytać czy jest jakaś możliwość na synchronizację opaski Mi Band 2 z aplikacją Samsung Health? Link to comment Share on other sites More sharing options...
floyd Posted January 15, 2018 Share Posted January 15, 2018 (edited) Jest możliwa, niestety potrzeba jeszcze 3 aplikacji do pełnej synchronizacji. -zainstaluj Mi fit - zainstaluj google fit - następnie health sync Wtedy następuje synchronizacja z samsung health (sprawdzone u mnie, działa od 6 miesięcy) Edited January 15, 2018 by floyd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sondejmarek Posted January 22, 2018 Share Posted January 22, 2018 Notify przesyła do google fit a ten chyba z samsungową gada, więc może 2 apki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts