Palo Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 Witajcie, mam problem z apką tvnu. Jak zakupiłem moje już 3 ukochane xiaomi, nacieszyłem się płynnością streamu w aplikacji player do pierwszej aktualizacji oprogramowania. Nie wiem o co kaman ale mogę jedynie obejrzeć reklamy a później kółeczko mieli w nieskończoność. Reklamowałem APK, testowali, screeny chcieli etc, sumarycznie nie działa do dziś. Działało super a przestało. Pomożecie?
matiasmovie Opublikowano 28 Lipca 2017 Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) jaki soft? MIUIpolska? Global? Edytowane 29 Lipca 2017 przez matiasmovie
dawciobiel Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 CZy oprócz tych aplikacji masz aplikacje typu AdGuard? Cytat "AdGuard to najlepszy sposób na pozbycie się irytujących reklam, śledzenia on-line oraz aby chronić swój komputer przed szkodliwym oprogramowaniem. " Jeżeli tak to przynajmniej na czas testu go wyłącz.
Palo Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Nie instalowałem aplikacji blokujących reklamy, w załączniku zrzut systemu.
flatron995 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 Witam Mam problem z aplikacją TVN Player. Podczas uruchamiania pojawia się komunikat " błąd odtwarzania. Wystąpił błąd podczas odtwarzania." Na innych urządzeniach działa bez problemu. Telefon Redmi 4X Moui Global 8.2 Android 6.0.1 Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi