Model Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam, od jakiegos czasu mam problem w swoim xiaomi mi max, mianowicie jak chce do kogos za dzwonic wybieram numer przykladam telefon do ucha wszystko spoko, po rozmowie biore telefon do reki bo chce sie rozlaczyc a ekran mi sie nie zapala.. tak samo dzwonie do kogos, ktos nie odbierze chce sie rozlaczyc to nie moge bo ekran jest uspiony i np nagrywa mnie na sekretarke a ja nic nie moge zrobic bo telefon nie chce wlaczyc wyswietalcza. Ktos moze mi pomoc?
tpawel Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 To raczej nie wyświetlacz tylko czujnik światla. Jaki soft?
VOytaZ Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam, od jakiegos czasu mam problem w swoim xiaomi mi max, mianowicie jak chce do kogos za dzwonic wybieram numer przykladam telefon do ucha wszystko spoko, po rozmowie biore telefon do reki bo chce sie rozlaczyc a ekran mi sie nie zapala.. tak samo dzwonie do kogos, ktos nie odbierze chce sie rozlaczyc to nie moge bo ekran jest uspiony i np nagrywa mnie na sekretarke a ja nic nie moge zrobic bo telefon nie chce wlaczyc wyswietalcza. Ktos moze mi pomoc?Mam to samo u mnie. Tapnięte z mojego Mi Max przy użyciu Tapatalka
Grothgar Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Spotykałem ten problem na wszystkich softach i jak na razie nie znalazłem rozwiązania. Polecam ustawić sobie opcję rozłączania na przycisk zasilania. A tak w ogóle: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.
Rekomendowane odpowiedzi