Jump to content

Xiaomi 4x gdzie najtaniej?

VoobyBear
 Share

Recommended Posts

Witam, gdzie najtaniej w polsce znajde xiaomi redmi 4x? Widze że niektóre sklepy oferują go za 700zł ( https://proline.pl/xiaomi-redmi-4x-32gb-gw-24-pl-fv23-lte-black-dual-sim-polska-dystrybucja-p951230 ) a niektóre za 500zł ( http://freetaxmall.net/warszawa-polska-hurtownia-global-version-xiaomi-redmi-4x-4-x-3gb-32gb-black-color/ ). Chce kupić tel w polsce dla gwarancji bo odsyłanie telefonu do chin jakoś mi sie nie widzi :/ 

Rozumiem ze najtaniej oznacza dla Ciebie najlepsza jakosc? Widzisz roznice 200 zl to jak myslisz skad ona wynika? Od tak z widzi mi sie sprzedawcow i pazernosci czy np z pewnosci gwarancji, serwisu gwarancyjnego, dlugosci gwarancji na telefon baterie i akcesoria? Zazwyczaj te najtansze oferty to albo gwarancje w PL 12 miesieczne lub zadne albo tylko konsumenckie - freetaxmall to wysylka z zagranicy z naliczeniem VAT ( stad ta niska cena :) ) bez gwarancji

Akurat sferis ma w podobnej cenie co ja tyle ze na bateryjki i akcesoria oferuje 6 miesiecy, a czego ja np 12 no chyba ze z dystr abc data lub action bys wzial to na calosc w pudelku masz pelne 2 lata, lub mam tez opcje 3 letniej gwarancji wiec jesli nie szukas tylko Black mozesz sie zglosic do mnie lub poszukac mnie na alledrogo

Edited by Guest

1 godzinę temu, tpawel napisał:

Freetaxmall ma też wysyłkę z magazynu z Warszawy, trzeba się tylko nagimnastykowac żeby kupić i praktyczne nie ma gwarancji.

Ale jak wysylka z Wawy skoro wysylaja z Chin, tak wiec w koncu jak to z nimi jest ?:) Bo nie bardzo rozumiem jak mozna sprzedawac w tak niskiej cenie jak oni w dodatku omijac vat ktory i tak przy sprzedazy trzeba zaplacic nawet jesli otrzymuja to z EU na 0%VAT to klient koncowy daje mu z VAT23% i jeszcze pisac ze to chinska firma. Jak dla mnie to jakis walek na wielu plaszczyznach tak jak HK Ali Trade na Alledrogo

Edited by Guest

1 minutę temu, tpawel napisał:

Mają magazyn w Warszawie i drugi otwiera się w Gorzowie chyba. Pewnie faktury od nich nie dostanie więc wiesz... ;) To tylko magazyn. Sklep chiński.

Ze tez takie cos powstaje i nadal istnieje...ah ta Polska :D

Gdzie jest źródło takich informacji?

18 godzin temu, tpawel napisał:

Mają magazyn w Warszawie i drugi otwiera się w Gorzowie chyba. Pewnie faktury od nich nie dostanie więc wiesz... ;) To tylko magazyn. Sklep chiński.

• mrosi locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...