Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam problem z systemowym odtwarzaczem muzyki, a mianowicie: podczas odtwarzania mp3 w tle przy normalnym poruszaniu się po telefonie player po jakimś czasie się zatrzymuje i cisza; na belce powiadomień dalej jest znaczek "Play" i po jego rozwinięciu jest podany wykonawca i tytuł normalnie, tylko odtwarzacz tak jakby się zawiesza.

Spotkał się ktoś z czymś takim i wie ktoś jak to rozwiązać ?

P.S. Podobnie mam z grami. Podczas grania wywala mnie do tapety, a wszystkie procesy mam zamknięte.

Ktoś ma jakieś pomysły ?

Opublikowano

Mam coś podobnego, ale tylko z odtwarzaczem muzyki. Zapuszczam muzę przez słuchawki, tel ląduje w kieszeni z zablokowanym ekranem. I tera to zależy, czasami wcale tego nie ma, a czasami po 5-7 utworach. Jak to wygląda: gra utwór, po skończeniu się piosenki gra następna, kiedy ma zacząć grać następna (czyli dla przykładu 3) piosenka, następuje cisza. Włączam ekran - na blokadzie pokazuje mi domyślną czarno-różową animację (mimo że dla każdego utworu mam zapisaną okładkę), ale na górze pisze tytuł i artystę utworu nie tego ostatniego, ale przedostatniego. Muszę samemu zapuścić ponownie muzę. Po naciśnięciu Play leci przedostatni utwór.

Na początku myślałem, że po jakimś czasie mam ubijane wszystkie apki w tle, ale w ciągu dnia mam ustawiony własny profil na podstawie normalnego, więc ubijania nie mam ustawionego. Później myślałem, że ścieżki do piosenek są błędne, ale gdyby były źle podane to by mi odtwarzacz wszystkich nie znajdywał. Ostatnio wyłączyłem synchronizację muzyki, bo w sumie po co mi ona, jak i tak piosenki z fona mam na kompie, a poza tym nie mam żadnego pakietu internetowego, więc oprócz Wi-Fi z Internetu nie korzystam wcale. Ostatnio nie miałem okazji sprawdzić, czy wyłączenie synchro coś dało.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...