PieRon Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam. Szukam sposobu zmiany liczby przełączników a konkretnie liczby kolumn z 4 na 5. Wiem że jest takie coś w a7 (ze względu na pewien bug nie jestem zainteresowany) ; wiem że można xposedem i modułami (mam, ale instalacja kombajnu do takiej pchełki to bezsens) - chodzi mi jednak czy jest możliwość zmiany samego tematu (wpis, modyfikacja) aby to zmienić?
ZduneX25 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Jak masz globala to nie zrobisz tego (w najprostszy sposób) motywem, bo nie przyjmuje motywów z innych źródeł, jak masz nasz rom to wgraj najnowszy, bo od 2-3 tygodni dodaliśmy właśnie 5 kolumn. 1
mrosi Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Wystarczy zapoznać się z ostatnimi wątkami, dotyczącymi aktualizacji cotygodniowych. No tak... Tyle tylko, że do tego trzeba by użyć wyszukiwarki, a z tym, co widać na załączonym obrazku, jest już gorzej...
Rekomendowane odpowiedzi