comtruise Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 Witam, jestem posiadaczem xiaomi redmi note 4x, jakieś 2 miesiące temu kupiłem sobie jakiegoś szajsowatego powerbanka na allegro (wyjeżdżałem na tydzień i był mi bardzo potrzebny, a mój od xiaomi jeszcze nie doszedł :((((() co okazało się dużym błędem - powerbank ładował bardzo dziwnie, tj przez jakiś czas % baterii był ten sam, a pozniej nagle rósł o 20% albo drastycznie malał. Od tamtego momentu zaczely sie problemy z ładowaniem, po podłączeniu telefon przeważnie wariuje, tzn ciągle się rozłącza i podłącza, czasami od razu normalnie się ładuje (najczęsciej jest to kiedy bateria ma >65%), a czasem nie używam go kilka dni bo nie da się go naładować. za miesiąc wyjeżdżam na dłuższy okres czasu więc zależy mi na tym żeby naprawić telefon przed wyjazdem/kupić nowy. jakie części prawdopodobnie należy wymienić? Baterie/port usb/tą płytkę od ładowania (nie wiem jak to się nazywa xD)? części znalazłem jedynie na aliexpress, a nie wiem czy paczka dojdzie na czas, więc zwracam się do Was - ktoś się orientuje gdzie moge kupic części w Polsce lub do jakiego serwisu się z tym udać? pytałem juz w kilku ale nigdzie nie ma części do mojego modelu :/ pozdrawiam
GoldSnickers Opublikowano 8 Lipca 2017 Opublikowano 8 Lipca 2017 @Acid, z tego co kojarzę, on ma we Wrocławiu serwis i się zajmuje takimi rzeczami to może do niego napisz.
Rekomendowane odpowiedzi