Layio Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Chciałbym wrócić z Miui Polska na Global Stable. Jak tego dokonać, biorąc pod uwagę że obecnie mam Androida 7 a powrót będzie do 6, czy wystarczy tylko wgrać ROM przez MiFlash? I druga kwestia - w razie czego chciałbym mieć możliwość szybkiego powrotu do Miui Polska, więc czy jeśli wykonam kopię systemu i danych przez TWRP, to potem po wgraniu recovery do Globala będę mógł przywrócić swoją kopię?
GoldSnickers Opublikowano 30 Czerwca 2017 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Tak i chyba tak. W przypadku przywracania co najwyżej będziesz musiał wrzucić xiaomi.eu przez twrp i dopiero przywrócić, ale wiele Ci to nie zmieni raczej. Zgrabna sobie tą kopię na dysk bo jak wrócisz miflashwm to usuniesz wszystkie dane.Wytapatalkowane z Szajomi Nołta 4 Glołbal
Max777 Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam serdecznie Właśnie chciałem powrócić z Miui Polska na Global Stable. Ściągnąłem paczkę zip 8.2.10,wipe i instalacja przez twrp przeszła bez problemu jednak telefon stoi już na logo MI od 15 minut. Bootloader mam odblokowany co mogłem zrobić nie tak?
GoldSnickers Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Ściągnij paczkę fastboot i wgraj miflashem.
tpawel Opublikowano 20 Lipca 2017 Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie wstał?15 minut to nie tak dlugo.Gdzieś widziałem na en.miui.com jakiegoś zipa, którego instaluje się przed rebotem systemu i wtedy global normalnie chodzi z TWRP, ale nie mogę tego znaleźć
Max777 Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Czekałem jakieś 40 minut i nie wstał. Musiałem niestety wgrać ponownie miui polska.
tpawel Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 Dobrze że poszło chociaż. Czyli do globala tylko miflash
Rekomendowane odpowiedzi