Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym wrócić z Miui Polska na Global Stable. Jak tego dokonać, biorąc pod uwagę że obecnie mam Androida 7 a powrót będzie do 6, czy wystarczy tylko wgrać ROM przez MiFlash? 

I druga kwestia - w razie czego chciałbym mieć możliwość szybkiego powrotu do Miui Polska, więc czy jeśli wykonam kopię systemu i danych przez TWRP, to potem po wgraniu recovery do Globala będę mógł przywrócić swoją kopię? 

Opublikowano

Tak i chyba tak. W przypadku przywracania co najwyżej będziesz musiał wrzucić xiaomi.eu przez twrp i dopiero przywrócić, ale wiele Ci to nie zmieni raczej. Zgrabna sobie tą kopię na dysk bo jak wrócisz miflashwm to usuniesz wszystkie dane.

Wytapatalkowane z Szajomi Nołta 4 Glołbal

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam serdecznie

Właśnie chciałem powrócić z Miui Polska na Global Stable. Ściągnąłem paczkę zip 8.2.10,wipe i instalacja przez twrp przeszła bez problemu jednak telefon stoi już na logo MI od 15 minut. Bootloader mam odblokowany co mogłem zrobić nie tak?

Opublikowano

Nie wstał?
15 minut to nie tak dlugo.
Gdzieś widziałem na en.miui.com jakiegoś zipa, którego instaluje się przed rebotem systemu i wtedy global normalnie chodzi z TWRP, ale nie mogę tego znaleźć

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...