Kamil33 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zauważyłem że podczas oglądania filmów czy słuchania muzyki z głośnika wydobywa się szum. Nie jest to jakiś słyszalny szum i odkryłem go przypadkiem, co ciekawe (może dlatego bo nie mam jakiegoś wrażliwego słuchu) podczas oglądania czegoś ten szum nie przeszkadza mi, słyszę go tylko gdy przyłoże głośnik do ucha i leci dźwięk Szum najlepiej słychać podczas wyciszonego telefonu i przyłożeniu głośnika Ktoś coś? Nie wiem czy wcześniej tak było bo w sumie to nie zauważyłbym tego jak przypadkiem nie podłożyłem do ucha głośnika z wyciszonymi multimediami
And.N Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, Kamil33 napisał: Zauważyłem że podczas oglądania filmów czy słuchania muzyki z głośnika wydobywa się szum. Nie jest to jakiś słyszalny szum i odkryłem go przypadkiem, co ciekawe (może dlatego bo nie mam jakiegoś wrażliwego słuchu) podczas oglądania czegoś ten szum nie przeszkadza mi, słyszę go tylko gdy przyłoże głośnik do ucha i leci dźwięk Szum najlepiej słychać podczas wyciszonego telefonu i przyłożeniu głośnika Ktoś coś? ... Hmm, też nie mam wrażliwego słuchu. Przy wyciszonym telefonie i przyłożeniu głośnika do ucha w zasadzie nic nie słyszę. Edytowane 29 Czerwca 2017 przez And.N
Kamil33 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 4 godziny temu, And.N napisał: Hmm, też nie mam wrażliwego słuchu. Przy wyciszonym telefonie i przyłożeniu głośnika do ucha w zasadzie nic nie słyszę. Ale puściłeś muzykę np. Wyciszyłeś dźwięki i podłożyłeś do ucha telefon gdy teoretycznie leciała muzyka?
And.N Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Tak nie robiłem, nie do końca widać zrozumiałem. Teraz tak zrobiłem. Jest delikatny szum, ale jego poziom jest tak niski, że w ogóle nie biorę sobie tego do głowy. 2
Kamil33 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2017 Czyli to nie uszkodzenie telefonu, jak już mówiłem zauważyłem to przypadkieW ^^
Rekomendowane odpowiedzi