Jump to content
  • 0

Xiaomi z dobrym aparatem do 1k

Raltek01

Question

Od kilku dni szukam dobrego telefonu dla mamy do 1k, a że sam posiadam redmi 3s, to wybór padł na coś od xiaomi. Najważniejsze kryteria to długi czas pracy na baterii, bardzo dobry aparat, polski język i w miarę płynne działanie, choć to ostatnie nie jest zbyt istotne, bo telefon ma służyć praktycznie tylko do robienia zdjęć, dzwonienia i słuchania muzyki. Z góry dzięki za pomoc :)

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

W takim razie jaki model xiaomi miałby podobny czas pracy na baterii i podobną jakość zdjęć do redmi 3s? W moim 3s oba kryteria są zadowalające i zapewne sprostały by oczekiwaniom mamy, ale niestety nigdzie nie mogę znaleźć tego modelu z polskim językiem i w innym kolorze niż złoty :/

• 0
13 godzin temu, Raltek01 napisał:

Od kilku dni szukam dobrego telefonu dla mamy do 1k, a że sam posiadam redmi 3s, to wybór padł na coś od xiaomi. Najważniejsze kryteria to długi czas pracy na baterii, bardzo dobry aparat, polski język i w miarę płynne działanie, choć to ostatnie nie jest zbyt istotne, bo telefon ma służyć praktycznie tylko do robienia zdjęć, dzwonienia i słuchania muzyki. Z góry dzięki za pomoc :)

Witaj.

Bdb baterie ma rn4 na sd625, co do zdjec jedni mowia ze robi lepsze niz rn3p choc ja uwazam ze sa porownywalne lub niezauwazalne roznice. Reszta to przyzwoite 5.5 fhd wystarczajace cpu z 3.32gb.

Jesli chcesz mam z 3 roznych dystr (abc, action oraz czeska z serwisem u zexona-wszystkie wersje 24m gw w PL) modele xiaomi( 4a, 4x, n4) wiec jesli bys sie zdecydowal to pisz do mnie lub mozesz tez u konkurencji poszukac (patrz na to by to byla wersja Global) :)

• 0

No ale jak budżet do 1000zł to po co brać Redmi (budżetowce) jak można Mi (flagowce). A i zjęcia lepsze.
Mi5 upolujesz już nawet za 750zł. U Goldwaya opcje dostawy bez Vat.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...