jestemsuper Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Od jakiegoś czasu Google Mapy stały się w moim telefonie bezużyteczne. Aplikacja co prawda włącza się, ale jest praktycznie nieaktywna. Jedynym poleceniem, na który reaguje, to przesuwanie palcem po mapie (choć i tak mało płynnie). Natomiast dotknięcie pola do wyszukiwania, menu hamburger, czy jakichkolwiek innych interaktywnych elementów nie wywołuje żadnej reakcji. Odinstalowanie aktualizacji i ponowna ich instalacja nie pomogła (kiedyś tak rozwiązałem ten problem). Będę wdzięczny za jakieś porady. Mój soft to 8.2.4.0 Global.
virusek90 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Opublikowano 24 Czerwca 2017 Od jakiegoś czasu Google Mapy stały się w moim telefonie bezużyteczne. Aplikacja co prawda włącza się, ale jest praktycznie nieaktywna. Jedynym poleceniem, na który reaguje, to przesuwanie palcem po mapie (choć i tak mało płynnie). Natomiast dotknięcie pola do wyszukiwania, menu hamburger, czy jakichkolwiek innych interaktywnych elementów nie wywołuje żadnej reakcji. Odinstalowanie aktualizacji i ponowna ich instalacja nie pomogła (kiedyś tak rozwiązałem ten problem). Będę wdzięczny za jakieś porady. Mój soft to 8.2.4.0 Global.U mnie było tak samo. Dzisiejsza aktualizacja map rozwiązała problem. Zobacz czy nie masz aktualizacji w sklepie Play Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
jestemsuper Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2017 (edytowane) 20 minut temu, virusek90 napisał: U mnie było tak samo. Dzisiejsza aktualizacja map rozwiązała problem. Zobacz czy nie masz aktualizacji w sklepie Play Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka Ściągnąłem ją z nadzieję poprawy, ale nic się nie zmieniło. No nic, trzeba chyba czekać na kolejne aktualizacje. Dodam jeszcze też, że z map nie da się wyjść przytrzymaniem przycisku wstecz, ani przesunięcie karty aplikacji w górę. Jedyna opcja, to przejść do innej aplikacji, odpalić menedżer otwartych aplikacji i nacisnąć 'x'. Edytowane 24 Czerwca 2017 przez jestemsuper
Rekomendowane odpowiedzi