Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od jakiegoś czasu Google Mapy stały się w moim telefonie bezużyteczne. Aplikacja co prawda włącza się, ale jest praktycznie nieaktywna. Jedynym poleceniem, na który reaguje, to przesuwanie palcem po mapie (choć i tak mało płynnie). Natomiast dotknięcie pola do wyszukiwania, menu hamburger, czy jakichkolwiek innych interaktywnych elementów nie wywołuje żadnej reakcji. Odinstalowanie aktualizacji i ponowna ich instalacja nie pomogła (kiedyś tak rozwiązałem ten problem). Będę wdzięczny za jakieś porady. Mój soft to 8.2.4.0 Global.

Opublikowano
Od jakiegoś czasu Google Mapy stały się w moim telefonie bezużyteczne. Aplikacja co prawda włącza się, ale jest praktycznie nieaktywna. Jedynym poleceniem, na który reaguje, to przesuwanie palcem po mapie (choć i tak mało płynnie). Natomiast dotknięcie pola do wyszukiwania, menu hamburger, czy jakichkolwiek innych interaktywnych elementów nie wywołuje żadnej reakcji. Odinstalowanie aktualizacji i ponowna ich instalacja nie pomogła (kiedyś tak rozwiązałem ten problem). Będę wdzięczny za jakieś porady. Mój soft to 8.2.4.0 Global.

U mnie było tak samo. Dzisiejsza aktualizacja map rozwiązała problem. Zobacz czy nie masz aktualizacji w sklepie Play

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, virusek90 napisał:

U mnie było tak samo. Dzisiejsza aktualizacja map rozwiązała problem. Zobacz czy nie masz aktualizacji w sklepie Play

Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka

Ściągnąłem ją z nadzieję poprawy, ale nic się nie zmieniło. No nic, trzeba chyba czekać na kolejne aktualizacje.

Dodam jeszcze też, że z map nie da się wyjść przytrzymaniem przycisku wstecz, ani przesunięcie karty aplikacji w górę. Jedyna opcja, to przejść do innej aplikacji, odpalić menedżer otwartych aplikacji i nacisnąć 'x'.

Edytowane przez jestemsuper
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...