Skocz do zawartości

Oczekiwanie na Wi-Fi - problem z usunięciem powiadomienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej, mam problem z miui i sklepem play, mianowicie:

W starej wersji miuipolska, bodajże 7.2.x nie dało się instalować aplikacji (wisiała cały czas informacja o oczekiwaniu na wi-fi). Obejściem tego problemu było usunięcie aktualizacji sklepu i wtedy odpalenie instalacji/aktualizacji aplikacji... i ok, działało.

Raz mi się zdarzyło, że spróbowałem zainstalować aplikację i znowu wyświetliło mi się "Oczekiwanie na Wi-Fi" na taskbarze. Nie anulowałem próby instalacji aplikacji (cały czas wisiała ta informacja w taskbarze) i usunąłem aktualizacje sklepu play. Następnie wszedłem w sklep i zainstalowałem wspomnianą aplikację, ale informacja o oczekiwaniu na wifi pozostała w taskbarze. Czy macie jakis pomysł jak to usunąć?

Nic nie dało odinstalowanie aplikacji, usunięcie cache sklepu itp...

Ktoś, coś może? :)

Przy okazji witam wszystkich.

UPDATE: Zapomniałem napisać o najważniejszym, czyli: system zaktualizowałem do najnowszej wersji + wgrałem root i nadal wisi mi "Oczekiwanie na Wi-Fi" w taskbarze, choć aplikacje normalnie się aktualizują już.

Edytowane przez Lobek
  • Nezumi odblokował(a) ten temat
Opublikowano (edytowane)

Dzięki wszystkim za odpowiedź. Oczywiście zapomniałem napisać o najważniejszym, mianowicie:

System zaktualizowałem do najnowszej wersji miuipolska oraz zainstalowałem root-a.

Edytowane przez Lobek
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...