Mikolaj Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Mam pytanie, jak wyłączyć powiadomienia systemowe(typu podlaczono nośnik USB, na temat klawiatury domyślnej). Przed aktualizacją nie wyświetlały mi się takie powiadomienia dopiero gdy wygrałem 4.5.29 zaczęły się one pojawiać Xiaomi red rice
0 kleryk88 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 przytrzymaj to powiadomienie otworzy ci się menu kliknij w pozycję "powiadomienia" i tam odznacz
0 Mikolaj Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Niestety nie się ich wyłączyć w ten sposób. Chodzi konkretnie o te powiadomienia bo już mnie roznosi jak je widzę Xiaomi red rice
0 Ralph Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Powiadomienie o klawiaturze wyłączysz w mi tools. Tapnięte z Mi2S
0 AmyS Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Albo usuń klawę, której nie używasz. Jak usunąłem od Google i mam spokój z powiadomieniami
0 Ralph Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Coś więcej o Mi-tools i WSM Tools znajdziesz na stronie albo zrób jak radzi AmyS. Każde rozwiązanie jest dobre, obydwa działają Tapnięte z Mi2S
0 Mikolaj Opublikowano 4 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2014 Próbowałem z mi tools ale nie działa, dodatkowo w opisie programu napisali ze program nie dział z niektórymi urządzeniami zwłaszcza z dual sim, także klapa Xiaomi red rice
0 kleryk88 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 działa z red rice pewnie nie uruchomiłeś ponownie telefonu
0 pablitto83 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Nie wiem jak to powiadomienie, ale w opcjach masz : pasek powiadomien- powiadomienia aplikacji. Poszukaj czy tak to jest i odznacz. Z innymi apkami dziala Tap tap from MI2
0 szamanek Opublikowano 5 Czerwca 2014 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Próbowałem z mi tools ale nie działa, dodatkowo w opisie programu napisali ze program nie dział z niektórymi urządzeniami zwłaszcza z dual sim, także klapa Xiaomi red rice Z Red Rice hula elegancko. Po ustawieniu zrób restart tak jak kolega wyżej pisze.
Pytanie
Mikolaj
Mam pytanie, jak wyłączyć powiadomienia systemowe(typu podlaczono nośnik USB, na temat klawiatury domyślnej). Przed aktualizacją nie wyświetlały mi się takie powiadomienia dopiero gdy wygrałem 4.5.29 zaczęły się one pojawiać
Xiaomi red rice
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi