GGancar Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam mam telefon od 2 dni i zauważyłem białawy przebarwienie ( nie wiem czy było od początku ) wielkości główki od szpilki widać je tylko na białym/szarym tle. I z@stanawiam się co z tym zrobić i czy będzie się powiększało ??
mgcompany Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Jakieś foto? Może to po prostu biały piksel. Teraz producenci ekranów dopuszczają kilka sztuk martwych/gorących i innych pikseli w ekranach, a nawet w flagowych modelach się pojawiają i to czasami dosyć dużo jak w LeEco. 1
GGancar Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2017 39 minut temu, mgcompany napisał: Jakieś foto? Może to po prostu biały piksel. Teraz producenci ekranów dopuszczają kilka sztuk martwych/gorących i innych pikseli w ekranach, a nawet w flagowych modelach się pojawiają i to czasami dosyć dużo jak w LeEco. Nwm czy coś widać
mrosi Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 14 minut temu, GGancar napisał: Nwm czy coś widać Po pierwsze, pokazywanie białego odbarwienia na białym tle jest nieco... niepoważne. Pokaż to na ciemnym tle. Po drugie, pisz komunikatywnie, po polsku. Prosisz o pomoc, a potem piszesz "nwm". To niedbalstwo i brak szacunku.
mgcompany Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Gorący piksel. Nic z tym nie zrobisz, gwarancja pewnie tego nie obejmuje, a jak już to dopiero w ilości powyżej 5 takich punktów (tak się teraz zabezpieczają producenci sprzętu), ale możesz się pytać sprzedawcę o reklamację, choć ja bym się tym nie przejmował. 1
GGancar Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, mrosi napisał: Po pierwsze, pokazywanie białego odbarwienia na białym tle jest nieco... niepoważne. Pokaż to na ciemnym tle. Po drugie, pisz komunikatywnie, po polsku. Prosisz o pomoc, a potem piszesz "nwm". To niedbalstwo i brak szacunku. No a na czym mam to pokazać skoro widać tylko na białym/szarym tak jak pisałem . A że nwm chodziło o to ZE NIE WIEM CZY COŚ WIDAC NA ZDJ BO NIE MAM CZYM ZROBIC LEPSZEGO ??. I co w tym niby dziwnego ? 40 minut temu, mgcompany napisał: Gorący piksel. Nic z tym nie zrobisz, gwarancja pewnie tego nie obejmuje, a jak już to dopiero w ilości powyżej 5 takich punktów (tak się teraz zabezpieczają producenci sprzętu), ale możesz się pytać sprzedawcę o reklamację, choć ja bym się tym nie przejmował. Oby tylko nie powstały kolejne albo ten się nie powiększył . Edytowane 11 Czerwca 2017 przez GGancar
mrosi Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Przed chwilą, GGancar napisał: No a na czym mam to pokazać skoro widać tylko na białym/szarym tak jak pisałem . A że nwm chodziło o to ZE NIE WIEM CZY COŚ WIDAC NA ZDJ BO NIE MAM CZYM ZROBIC LEPSZEGO ??. I co w tym niby dziwnego ? Wiem co to znaczy. A Ty masz pisać po polsku. I nie używaj wielkich liter. Jeśli nie znasz zasad netykiety, to proponuję się z nimi zapoznać.
GGancar Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2017 24 minuty temu, mrosi napisał: Wiem co to znaczy. A Ty masz pisać po polsku. I nie używaj wielkich liter. Jeśli nie znasz zasad netykiety, to proponuję się z nimi zapoznać. A ja proponuję trochę zluzować i czytać ze zrozumieniem . Pozdrawiam
mrosi Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 2 minuty temu, GGancar napisał: A ja proponuję trochę zluzować i czytać ze zrozumieniem . Pozdrawiam To zachowuj się porządnie, bo za chwilę zakończysz karierę na Forum. EOD 1
Rekomendowane odpowiedzi