damian33d Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Krótko i na temat. Chcę odblokować bootloader. Dostałem pozwolenie od "chinczykow" , ale przy 50% wyskakuje mi błąd. Lokalizacje w chmurze mam ustawioną i wszystko też jest w porządku. Ktoś jest mi w stanie pomóc?
paveu Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Takie tematy powinno zaczynać się od podania wersji systemu. Poza tym problem "50%" był omawiany tyle razy, że głowa mała.
mariusz.ur Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Masz zmodyfikowane miui i chcesz bootloader oficjalnie odblokować . Sprawdź najpierw czy masz zablokowany bootloader . Jak tak to wygraj oficjalne miui i potem odblokowanie bootloadera
damian33d Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Mam zablokowany. Jak wgrac to oficjalne miui?
paveu Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Instrukcja jest w kompendium wiedzy. Poszukaj.
mrosi Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi