KingShadow Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam mam mały problem jestem już w 100% zdecydowany na xiaomi redmi note 4 3/32gb. Chce kupić go na raty przez co jestem zmuszony do kupna w Polsce. Już miałem brać w Media za 1100zł ale znalazłem ofertę za 829zł w sferis. Jakieś opinie czy warto kupować w sferis. Dostał odpowiedź ze sklepu że telefony posiadają global rom, w przypadku awarii nie są wysyłane do chin tylko sklep wydziela serwis na terenie Polski (tu nie wiem ile z tym prawdy) i że telefon pochodzi z Erraty, dystrybucja europejska. Co myślicie? Z góry dziękuję za pomoc
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Jesli chcesz ja mam do wyboru trzy dystrybucje: ABC, Action oraz czeska z serwisem u zexona. Ceny tutaj:https://www.olx.pl/oferta/pl-dystr-gw24m-fv23-xiaomi-redmi-4a-4x-note-4sd625-CID99-IDkeqOM.html
KingShadow Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 A sferis to w miarę porządna firma. Nigdy od nich nic nie kupowałem. Widzę też że te z sferis mają b20 czyli pasmo 800 a od abc data nie widziałem tego pasma.
tpawel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Slabo szukasz. Ale od siebie też polecam sferis. Korzystałem kiedyś nawet z gwarancji na tableta za 300zl naprawiliWysłano z Redmi Note 4x
KingShadow Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 6 minut temu, tpawel napisał: Slabo szukasz. Wysłano z Redmi Note 4x A dobra zwracam honor ma. Chodź większość sklepów tego nie wypisuje np MM lub saturn
tpawel Opublikowano 5 Czerwca 2017 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Bo to w tych sklepach jest oczywisteWysłano z Redmi Note 4x
Rekomendowane odpowiedzi