X-SKLEP Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 CHinczycy kochaja to co inne niz zwykle, dlatego inne kolory niz standard znikaja w sekunde. Po jakims czasie, jak sie rynek w miare nasyci zaczna sie pojawiac pokolei inne kolory. Na najblizszy czas tylko bialy i nie ma co myslec o innym P.S. Bede mial w tym tygodniu dwa mipady do sprzedania, wysylka z PL, faktura/paragon, gwarancja.
tosshi2 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Co wy piszecie, spokojnie można kupić każdy kolor (z tych pięciu oczywiście co są). Ja mam białego, jak ktoś zainteresowany to niech pisze
Ernie Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Ciekawe gdzie? W żadnym sklepie go nie znalazłem, a przejrzałem chyba z pięć różnych + aukcje.
tosshi2 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 To słabo szukałeś bo ja jak zamawiałem to mogłem wybrać. Tylko inne kolory były droższe, najtańszy jest biały bo pewnie najwięcej na rynku jest. Nie było tylko czarnego (a tego chcę najbardziej).
Ernie Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 Podałbyś link? Być może na tę chwilę się już wszystkie wyprzedały, a z jakiegoś aliexpress zamawiać nie zamierzam.
Rekomendowane odpowiedzi