Inchucz Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Zainstalowałem sobie przez twrp recovery lineage os, po jakims czasie uznalem ze to system nie dla mnie i chcialem wrocic do do miui, zainstalowalem rom przez twrp bez sukcesu jak sie okazalo, nie wiem skad mi przyszedl ten pomysl do glowy, ale uruchomilem telefon bez systemu przez twrp i teraz nie moge nic zrobic : - D wyswietla sie caly czasz logo xiaomi, nie moge go ani wylaczyc, ani zrobic jakiejkolwiek innej czynnosci, czy to fastbootu przez przycisku czy komenda na kompie Blagam, pomozcie, bo wyjde z siebie : - D
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Jak bez sukcesu? Jaki rom żeś instalował? xiaomi.eu? jakie błędy dostałeś? spróbuj wrócić do twrp wciskając wszystkie 3 przyciski i przytrzymując je. tel powinien się zresetować, przytrzymaj jeszcze trochę przyciski głośności i powinno się twrp załadować
Inchucz Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 24 minuty temu, Orjon napisał: Jak bez sukcesu? Jaki rom żeś instalował? xiaomi.eu? jakie błędy dostałeś? spróbuj wrócić do twrp wciskając wszystkie 3 przyciski i przytrzymując je. tel powinien się zresetować, przytrzymaj jeszcze trochę przyciski głośności i powinno się twrp załadować Udalo sie wrocic do twrp, teraz proboje zainstalowac rom. Tak, xiaomi.eu
Kacper Skrzypek Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 ogolnie jak wywala ze niby nie ma systemu to powinienes to zignorowac i isc dalej. dzisiaj to testowalem przy instalce xiaomi.eu i dziala, wiec moze zly model sciagasz? sprobuj i napisz.
Inchucz Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 2 minuty temu, Orjon napisał: ogolnie jak wywala ze niby nie ma systemu to powinienes to zignorowac i isc dalej. dzisiaj to testowalem przy instalce xiaomi.eu i dziala, wiec moze zly model sciagasz? sprobuj i napisz. Zainstalowane, tym razem wszystko poszlo bez problemu 1
Rekomendowane odpowiedzi