kornel1902 Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) Chciałem wgrać sobie najnowszy soft ze strony przez aplikację Aktualizacje, gdzieś w połowie telefon zgasł. miałem soft 6.12.22 TWRP 3.0.2 bootloader odblokowany. Mogę prosić o instrukcje co powinienem teraz robić alby wyratować telefon z bootloopa i wgrać stabilny soft? do recovery nie mogę wejść, tylko fastboot Edytowane 26 Maja 2017 przez kornel1902
Sephriot Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Bl odblokowany oficjalnie? Jak tak to miflash na najnowszy chiński dev potem twrp z opisu instalacji androida 7 od Acida i xiaomi.eu.
galakty Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Sam z siebie się wyłączył podczas TWRP? Dziwne rzeczy... Masz zgodę na odblok? Jak tak to walisz MiFlash, odblokowanie BL, TWRP i nasz soft. Jak nie masz zgody, to MiFlash do wersji na starym andku sprzed siódemki, odblokuj sobie nieoficjalnie, wgraj nasz soft sprzed siódemki, wystąp o zgodę i czekaj.
kornel1902 Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Opublikowano 26 Maja 2017 1 minutę temu, galakty napisał: Sam z siebie się wyłączył podczas TWRP? Dziwne rzeczy... Masz zgodę na odblok? Jak tak to walisz MiFlash, odblokowanie BL, TWRP i nasz soft. Jak nie masz zgody, to MiFlash do wersji na starym andku sprzed siódemki, odblokuj sobie nieoficjalnie, wgraj nasz soft sprzed siódemki, wystąp o zgodę i czekaj. mogło to być przez mało miejsca na telefonie? miałem jakieś 300mb ale nigdzie nie doczytałem że to może jakieś problemy sprawić. Tak zrobię, o zgodę prośbę już wysłałem.
Sephriot Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Partycja system raczej jest oddzielona. Jak pobrales rom na PC upewnij się w historii czy aby napewno dla mi4c. Jak przez tel to zawsze istnieje ryzyko że pobrał się uszkodzony. Jaki miałeś poziom naładowania baterii?
mrosi Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi