hardgainer97 Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Witajcie, dziś przyszedł do mnie telefon xiaomi redmi 4 pro, po rozpakowaniu i zainstalowaniu wszystkich aktualizacji, zacząłem użytkować telefon. Moja radość nie trwała zbyt długo... W trakcie uzytkowania zauwazyłem, że wyswietlacz ekranu migota, tzn. zmienia jasność w jakiś odstępach czasu, to jaśnieje, to ciemnieje, w losowych momentach. Czy jest jakieś wyjscie z tej sytuacji ? czy to błąd systemu czy wadliwy sprzęt ? Błagam tylko nie mówcie, że muszę go już odsyłać na gwarancję, bo czekałem na niego miesiąc i nawet się nie pociesze jeden dzień Może przesiadka na MIUI POLSKA rozwiaże sytuacje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SperQu Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Moze masz właczoną automatyczną jasność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hardgainer97 Posted May 25, 2017 Author Share Posted May 25, 2017 Masz rację, nawet nie wiedziałem że w telefonach istnieje taka funkcja stokrotne dzięki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts