CR2032 Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Cześć, mam problem z flashowaniem mojego Redmi Note 2. Przyczyną moich prób jest brak zasięgu sieci komórkowej w moim telefonie, tj. wyświetlanie się "brak usługi" bez względu na wsadzoną kartę, operatora etc., stało się to nagle, nic nie pomagało, restary, żąglowanie różnymi kartami Postanowiłem sflashować telefon programem SP Tool, wersja najnowsza(choć i starszymi próbowałem, bez powodzenia) Wybierałem opcje "Download" jak i "Format all+Download", efekt wszędzie jest taki sam - przy wysyłaniu ROMu do telefonu pasek postępu staje w okolicach 120MB, po czym wywala mi błąd w programie. Obawiam się, że to wina sprzętowa, ale dla pewności wklejam Wam logi z SP Toola, może z nich uda się dojść co boli mojego chiniola BROM_DLL_V5.log QT_FLASH_TOOL.log
CR2032 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Tak? Kiedyś mi się udało SP Toolem, ale straciłem IMEI i wszystkie inne numery No nic, spróbuję MiFlashem i dam znać No i podobny błąd w MiFlash Dodaję logi log.txt [email protected] [email protected]
CR2032 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Dobra, temat można zamknąć. Udało mi się wgrać nowe oprogramowanie na innym komputerze, widocznie coś u mnie nie tak z konfiguracją softwareową Jednak główny problem nie zniknął, ale to w innym temacie
mrosi Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi