Spojlergt Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Witam mam pewien problem z opłatą VAT-u,ale zaczynając od początku, otóż 05/17/2017 piłem telefon Xaomi z tej aukcji i wybrałem przesyłkę kurierem, dzisiaj dostałem sms od dhl że paczka będzie owatowana, później dostałem maila z wymaganymi dokumentami, i tu zaczyna się mój problem ponieważ na paczce widnieje kwota 50$ na stronce gearbest w moich zamówieniach mam plik pdf który nazwya się Invoice która wygląda jak faktura i na niej jest total value też 50$ , ale dhl wymaga również skanu z banku gdzie widnieje prawdziwa kwota za jaką kupiłem telefon czyli razem z wysyłką 170$.I tu jest moje pytanie czy wysłać tą fakturę bez skanu czy z, ale wtedy nie będą się zgazać dane.
radier Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Napisali wyraźnie co masz wysłać. Przestań cebulorzyć i zbieraj na VAT.
Spojlergt Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 To nie będzie problemu z tym że faktura i list przewozowy jest na 50$ a wpłata 170$ ?
Rekomendowane odpowiedzi