jestemsuper Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 (edytowane) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_452989.html?wid=4&lkid=10423669 Po wpisaniu kodu M64GB telefon kosztuje 206$. Cena świetna, jest coś niepokojącego w tej aukcji, czego nie dostrzegam? (http://www.gsmmaniak.pl/688024/gearbest-rozdaje-kupony-rabatowe/) Edytowane 18 Maja 2017 przez jestemsuper
Gravis Opublikowano 18 Maja 2017 Opublikowano 18 Maja 2017 Niepokojące jest to, ze widzisz ze telefon ksoztuje 206$ po wpisaniu tego kodu "The Code you entered has expired."
Imoaix Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Czyli nie warto tam kupować bo moze cos sie stac w podrozy? Mi i tak cena sie zmienia z 226 na 372 i nie wiem co z tym zrobic... jakies porady? ps. Jak wyglada cło i gwarancja w przypadku zakupu z linku??
PurpleHaze Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 10 godzin temu, Imoaix napisał: Czyli nie warto tam kupować bo moze cos sie stac w podrozy? Mi i tak cena sie zmienia z 226 na 372 i nie wiem co z tym zrobic... jakies porady? ps. Jak wyglada cło i gwarancja w przypadku zakupu z linku?? A jakby tak ruszyc 4 litery i samemu poszukac informacji? Przeciez masz napisane po dodaniu kuponu ze on wygasl "cupon has expired", bylo promo pewnie na okreslona ilosc sztuk, albo jedno, dwu dniowe i czesc czapka. Cla na telefony nie ma, vat to loteria.
homman Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Eeeee tak myślę i zamówiłem chyba z 10 telefonów z chin. Ja dziewczyna znajomi itd. Od goldwaya głównie. I niby jak ci mieli by ten telefon zapakować? Kazdy wysyła albo w kopercie albo w takim kołnierzu powietrznym jak tonery do drukarek. Nigdy nie dostałem żadnego telefonu w kartonie. Mniej lub bardziej pogniecione pudełko producenta trafiało. Ale jw.
homman Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 A jak zamawiają paletę telefonów to jak jest ? Pudełko koło pudełka i tyle. Tak że jedynie goldi tak pakował z wysyłką bez VAT o ile się nie mylę. Jedynie co się zmieniło znacząco w pakowaniu ostatnio to że teraz szybki i wyświetlacze pakują w małe pudełka z styropianu.
Rekomendowane odpowiedzi