jestemsuper Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 (edited) http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_452989.html?wid=4&lkid=10423669 Po wpisaniu kodu M64GB telefon kosztuje 206$. Cena świetna, jest coś niepokojącego w tej aukcji, czego nie dostrzegam? (http://www.gsmmaniak.pl/688024/gearbest-rozdaje-kupony-rabatowe/) Edited May 18, 2017 by jestemsuper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gravis Posted May 18, 2017 Share Posted May 18, 2017 Niepokojące jest to, ze widzisz ze telefon ksoztuje 206$ po wpisaniu tego kodu "The Code you entered has expired." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imoaix Posted May 23, 2017 Share Posted May 23, 2017 Czyli nie warto tam kupować bo moze cos sie stac w podrozy? Mi i tak cena sie zmienia z 226 na 372 i nie wiem co z tym zrobic... jakies porady? ps. Jak wyglada cło i gwarancja w przypadku zakupu z linku?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PurpleHaze Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 10 godzin temu, Imoaix napisał: Czyli nie warto tam kupować bo moze cos sie stac w podrozy? Mi i tak cena sie zmienia z 226 na 372 i nie wiem co z tym zrobic... jakies porady? ps. Jak wyglada cło i gwarancja w przypadku zakupu z linku?? A jakby tak ruszyc 4 litery i samemu poszukac informacji? Przeciez masz napisane po dodaniu kuponu ze on wygasl "cupon has expired", bylo promo pewnie na okreslona ilosc sztuk, albo jedno, dwu dniowe i czesc czapka. Cla na telefony nie ma, vat to loteria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homman Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Eeeee tak myślę i zamówiłem chyba z 10 telefonów z chin. Ja dziewczyna znajomi itd. Od goldwaya głównie. I niby jak ci mieli by ten telefon zapakować? Kazdy wysyła albo w kopercie albo w takim kołnierzu powietrznym jak tonery do drukarek. Nigdy nie dostałem żadnego telefonu w kartonie. Mniej lub bardziej pogniecione pudełko producenta trafiało. Ale jw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
homman Posted June 3, 2017 Share Posted June 3, 2017 A jak zamawiają paletę telefonów to jak jest ? Pudełko koło pudełka i tyle. Tak że jedynie goldi tak pakował z wysyłką bez VAT o ile się nie mylę. Jedynie co się zmieniło znacząco w pakowaniu ostatnio to że teraz szybki i wyświetlacze pakują w małe pudełka z styropianu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts