Bambek1 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Witam. Panowie i Panie kto mi objaśni o co chodzi w informacjach o nieodebranych połączeniach. Przykładowo dzwoni do mnie nr +48 333 YYY ZZZ. Telefonu nie odebrałem mam połączenie nieodebrane, wszystko jasne. Numer faktycznie dzwonił 3 razy i taka cyfra widnieje w nawiasie obok tego numeru (3). Dlaczego więc pod numerem mam wyświetlane "19 minut temu zadzwonił 7 razy"? w załączniku umieszczam screenshot. Dalej, wystarczy że jakiś numer zadzwoni do mnie pierwszy raz w życiu i zrobi to jeden raz a pod numerem potrafi się wyświetlać "xx minut temu zadzwonił 3 razy" lub "xx minut temu zadzwonił 5 razy" lub "xx minut temu zadzwonił 2 razy" co u licha zlicza ten drugi komunikat bo już od dłuższego czasu nie mogę tego rozkminić. Co to za "fakap"? Ma ktoś tak?
mrosi Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 3 minuty temu, Bambek1 napisał: Witam. Co to za "fakap"? Ma ktoś tak? Liczba ta określa ilość dzwonków (sygnałów wołania) w trakcie próby danego połączenia.
Bambek1 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) 9 minut temu, mrosi napisał: Liczba ta określa ilość dzwonków (sygnałów wołania) w trakcie próby danego połączenia. Ożeż ty w d(.)pę jeża (sorki) a po co komu takie info? No naprawdę w życiu bym tego nie ugryzł. Czy to chodzi o ostatnie połączenie bo np. w ciągu 3 prób na pewno było w sumie więcej niż 7 sygnałów? Niezły numer naprawdę. Bardzo dziękuję za objaśnienie, gdzie można o taki niuansach poczytać rozumiem, że w instrukcji tylko skąd ją pobrać... Edytowane 8 Maja 2017 przez Bambek1
mrosi Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Przed chwilą, Bambek1 napisał: Ożeż ty w d(.)pę jeża (sorki) a po co komu takie info? No naprawdę w życiu bym tego nie ugryzł. Czy to chodzi o ostatnie połączenie bo np. w ciągu 3 prób na pewno było w sumie więcej niż 7 sygnałów? Niezły numer naprawdę. Nie jestem pewien, ale z tego co kojarzę, liczba mówi o tym, ile było sygnałów wołania podczas ostatniej próby połączenia.
Bambek1 Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Macie rację sprawdzałem z innego telefonu, to jest faktycznie liczba sygnałów. W sumie pomocna sprawa aby się dowiedzieć "jak bardzo" ktoś chciał rozmawiać. Kolejny raz muszę udzielić podziwu tym Chińczykom. Znalazłem w międzyczasie instrukcję miPhone po polsku. Ma bliźniaczy wygląd menu ale takich szczegółów tam nie ma, może ma jakieś okrojone to menu. Edytowane 8 Maja 2017 przez Bambek1
mrosi Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi