Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dochodzą do mnie strzępy informacji o działaniu tego modelu w Polsce, do pobrania jest też "polskie" Miui, ale może zebrać wszystkie informacje w tym miejscu ?

Szczególnie jak to jest z działaniem w polskich sieciach, LTE itd. i czy coś wiadomo o Global Stable dla tego modelu ?

@Acid ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Haha Global Stable??? Eh fantazja. 5c skończy tak samo jak 4c i 4s/Note Pro. Żadnego Globala. 
Jest nasz xiaomi.eu i tyle. Działa dobrze. 
LTE też działa po uruchomieniu 5-band w menu serwisowym.

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Zeork napisał:

a miałobyć lepiej niż na mi5

Wait what? Miało być? Lol. Przecież od początku jak tylko pojawiła się specyfikacja nie liczyłem na cokolwiek nawet zbliżonego do MI5.

Zobacz porównanie specyfikacji. Prawa kolumna MI5, lewa MI5c

Zrzut ekranu z 2017-05-07 13-38-46.png

wielkość matrycy, przesłona gorsza o 0.2, brak OIS, jednotonowy LED, sensor Omnivision 12870. I taka ciekawostka, sensor 12870 nie istnieje w spisie dostępnych sensorów OmniVision na http://www.ovt.com/image-sensors/8-13-megapixels więc to jakiś custom tylko pod Xiaomi.

Opublikowano

Rzeczywiście to dziwoląg..., ale jest różowy i większy niż Redmi a mniejszy niż Redmi Note a takiego szukam ;) !

Szkoda, że nie można dostać różowej Mi5 a z kolei Mi5S póki co za droga, no i w tym kolorze też jest trudno dostępna...

W każdym razie cena Mi5C też jest "dziwna", szczególnie teraz gdy białą Mi5 można kupić za grosze !?

Dzięki @Acid

• mrosi zmienił(a) tytuł na Mi5c w Polsce
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...