Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój telefon nie chce połączyć się z opaską mi band 2 chociaż inne urządzenia wykrywa i łączy się z nimi to opaski nie widzi. Ani program mi fit ani mi band master nie łączą się z opaską. Co można zrobić aby działały powiadomienia?

Wysłane z mojego Redmi Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Podłączam się do tematu, dzisiaj dostałem orygnalną opaskę i mam taki sam problem jak kolega powyżej. Telefon xiaomi redmi note 3 pro.

Opublikowano
11 godzin temu, pikoko napisał:

Mój telefon nie chce połączyć się z opaską mi band 2 chociaż inne urządzenia wykrywa i łączy się z nimi to opaski nie widzi. Ani program mi fit ani mi band master nie łączą się z opaską. Co można zrobić aby działały powiadomienia?

W Mi Fit, zakładka profil wybierz MiBanda i wybierz rozłącz parę. Następnie na nowo sparuj opaskę z telefonem. Mi ten sposób pomógł jak po aktualizacji Mi Fit też nie chciał się połączyć z opaską.

• Like 1
Opublikowano

Problem jest taki że zalogowałem się na konto xiaomi od nowa bo zapomniałem starego loginu i hasła. Dodam że jak wejdę w mi fit konto to tam nie ma sparowanego urządzenia czyli opaski.

Opublikowano

No to teraz możesz mieć problem, bo opaska sparowana jest ze starym kontem i z nowym nie będzie działać do puki nie zostanie odłączona od poprzedniego. Poszukaj w temacie o MiBandzie czy jest jakiś sposób żeby to obejść.

Opublikowano

Zalogowałem się na konto xiaomi w komputerze i tam jest zakładka chyba urządzenia czy coś takiego i usunąłem niby ikonkę mi fit ale nic to nie dalo.

Opublikowano
43 minuty temu, pikoko napisał:

Zalogowałem się na konto xiaomi w komputerze i tam jest zakładka chyba urządzenia czy coś takiego i usunąłem niby ikonkę mi fit ale nic to nie dalo.

Musisz się zalogować na stare konto i z niego usunąć MiBanda, nie z nowego.

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...